År 2000 nominerades Susanne av tidningen Bilsport till priset som Årets Gokartförare med motiveringen:
En fighter utöver det vanliga. Kör med små resurser, men når enastående resultat. SM-tvåa i Intercontinental trots att hon startade som 31:aSusanne Larsson
"En fighter utöver det vanliga
Kör med små resurser, men når enastående resultat.
SM-tvåa i Intercontinental trots att hon startade som 31:a"
(Bilsport, 2000)

Totalsegrare i Swedish Kart Cup Formel A 2003
SM-silver ICA 2000
3:a Internationella Viking Trophy 2002
1:a Tom Trana Trophy ICA 2000, 2002
1:a Tom Trana Trophy FA 2002
1:a Grand Opening ICA 2002
    1:a Eka Cup ICA 2002
1:a MKR-finalen F-Mini 1996
Totalt 45 pallplatser under 13 tävlingssäsonger.
Av SBF usedd till Årets Bilsportkvinna 2000
  Ingick i gokartlandslaget 1997-2003

Sina erfarenheter och kunskaper om karting, körteknik, taktik,
inställningar, psykologi, träning o.s.v för hon nu vidare till
andra förare i rollen som förarcoach.

Ett par gamla Birel-kartar finns också kvar i källaren
så då och då gör hon ett inhopp i Rotax Max och Sport 2000.
2:a plats i Enköpings MKR och 4:a i Tom Trana 2008 visar att hon kan än.Testdag för Susanne på Anderstorp.

Den 24 Augusti 2004 genomförde Susanne sin första heldagstest i Radical. En träningsdag som lovade gott inför den fortsatta satsningen på Radical.
Klicka här för att se ett bildsvep.

Susanne är 27 år och tävlar för Katrineholms MK. Hon har kört gokart sedan 1992 men med lite uppehåll de senaste åren. Från 1997 till 2003 ingick Susanne i gokartlandslaget, 1997 i junior- och därefter i seniorlandslaget. År 2000 vann hon sin första stora ICA-seger när hon körde hem Tom Trana Trophy i Göteborg. Vid SM i Lycksele samma år slutade hon 2:a efter en fantastisk uppkörning i finalen, där hon startade 31:a! Den prestationen gav henne bland annat utmärkelsen Årets Bilsportkvinna år 2000. Säsongen 2002 var Susannes starkaste kartingsäsong med 4 segrar i nationella ICA/FA tävlingar och med en tredjeplats i den internationella Viking Trophy. Det innebar att Susanne fick internationell A-licens och är kvalificerad att köra EM och VM i Formel A. Tyvärr räckte inte ekonomin för en sån satsning. Samma år var hon på väg mot ett nytt SM-silver när hon i finalen i Linköping åkte av några varv från mål. År 2003 kom nästa stora seger när Susanne, dessutom som första tjej, tog hem totalsegern i Swedish Kart Cup för Formel A.
År 2005 provade Susanne på banracing i Radical-klassen. Hon körde tre av deltävlingarna. Blev 9:a i debuten men i de senare fick hon bryta efter tekniska problem, kollisioner och avåkningar. Efter ett lyckat inhopp i Göteborgs Stora Pris 2007 tändes kartinggnistan igen, så några tävlingar om året blir det fortfarande. Susannes största fan idag är 2-årige sonen Kasper.


Ett stort tack till alla som hjälpt oss under åren. Det är många som varit delaktiga men framförallt vill vi tacka Anders Olofsson, Lars Forsman, Leif Larsson, Anders och Rebecka Gabrielsson. Utan er hade vi aldrig grejat det här! Tack också till alla andra kartingvänner som gjort att vi haft roligt, och fortfarande har roligt, på och bredvid banorna! (Leif Larsson var klurig, envis (ibland tjurskallig) och omtänksam. Han levde för och med karting och sina förare. Tyvärr gick Leif bort för några år sedan. Vi är många som saknar honom.)

1992-1997 Micro, Mini, ICA Junior.
Bakom sig har Susanne sex års tävlande i juniorklasserna Micro, Mini och ICA Junior. Under sin sista juniorsäsong, 1997, körde hon in på pall-plats inte mindre än 12 gånger, bland annat seger i 1997 års MKR-final (F-Mini), 2:a i Göteborgs Stora Pris (ICAJ) och 3:a i Sverigecupen (F-Mini). Hon ingick också i det Svenska juniorlandslaget vid två tillfällen under året. Dels vid de Nordiska mästerskapen i Göteborg, där hon tvingades bryta med motorproblem och dels vid den Nordiska landskampen i Köpenhamn i oktober där hon bidrog till juniorlagets andraplats efter Finland.

1998 - Första året i Intercontinental A.
När Susanne tog steget upp till "de stora grabbarna" i ICA-klassen räknade vi med att 1998 skulle vara ett läroår. Ganska omgående visade hon sig dock kunna köra mycket snabbt också med en ICA-kart. Vid många av tävlingarna presterade hon de snabbaste varvtiderna. Nosade på segern gjorde hon redan i årets tredje tävling, Tom Trana Trophy, i Göteborg. En lite väl sen inbromsning när hon var på väg förbi ledande Kim Stenström gjorde att segerchansen den gången förbyttes mot en 6:e plats. Ändå närmare var det i Axamo Open i Jönköping där hon ledde finalen med närmare 20m bara några varv från mål. Ett trasigt reedblad gjorde att hon i stället fick nöja sig med 3:e plats. Under midsommarhelgen tävlade hon i Viking Trophy i Kalmar. Tävlingen är den kanske mest prestigefyllda i Norden och samlade nästan 50 startande. Susannes slog till direkt på tidskörningen där hon hade fjärde bästa tid. Hon startade sedan nia i finalen (som tredje bästa svensk) men försvann tyvärr redan i starten efter att bildligt talat blivit överkörd in i första kurvan. I Swedish Kart Cup, med 3 deltävlingar, slutade Susanne på en sammanlagd 6:e plats vilket gav henne en av åtta landslagsplatser vid NM i Moss, Norge. Där tvingades hon tyvärr bryta i både förfinal och final. Samma öde drabbade henne i SM-finalen där hon låg tvåa när kedjan gick av. Susanne avslutade sedan säsongen med att bl.a. bli totaltvåa i MKR-serien och att ta en meriterande tredjeplats vid Sverigecupen i Linköping.

1999 - Första segern i ICA.
Med ett års rutin i ICA-klassen så visade Susanne nu att hon inte bara kan prestera snabba varvtider, hon kan också köra taktiskt och vara med i toppen ända in i mål. Det har gett resulterat:
1:a  Racebo Trophy, Uppsala
5:a  Tom Trana Trophy, Göteborg
4:a och 6:a Swedish Kart Cup deltävling 1 och 2, Järfälla
4:a Gunnar Nilssons Minne, Helsingborg
2:a  Ale National, Bohus
4:a  Göteborgs stora Pris
2:a  Sverigecupen, Linköping
13:e NM Lappeenranta, Finland 
Vid NM i Lappeenranta var Susanne en av 8 uttagna svenska förare i Intercontinental A klassen. Efter flera motorhaverier och avåkningar startade hon 29:a i finalen där hon dock gjorde en mycket stark uppkörning och gick i mål på 13:e plats.

2000 - Seger i Tom Trana Trophy och 2:a i SM.
Säsongen började lite olyckligt med flera motornypningar vid de två första tävlingarna. I början av maj satte vi dock igång att testa ut vår nya kart och fick ordning på både den och på motorerna. Kvittot kom direkt vid Tom Trana Trophy i Göteborg den 20-21 maj. Med hela svenska eliten på plats, inklusive 5 förare med SM-titel på meritlistan, vann Susanne både försöksheat och final. Vid SM-tävlingarna i Lycksele strulade det mest hela tiden och efter en startkollision i förfinalen fick Susanne starta finalen på den 31:a och sista positionen. Där presterade hon dock en enastående uppkörning. På de 27 varven gjorde hon 25 omkörningar, och var bara en hårsmån från att knipa segern på mållinjen.

2001 - 4:a i Svenska och i Norska mästerskapen.
Den här säsongen kör Susanne TopKart och tävlar för Team Gabrielsson och Kejs racing. Redan i mars körde vi första tävlingen, Margutti Trophy i Parma, Italien. Utan någon föregående träning blev vi utslagna redan i försöken. Efter tävlingen hade vi däremot några mycket bra träningsdagar i South Garda. I mitten på maj bytte vi från Topkarts Jek-modell till Viper vilken visade sig passa Susanne mycket bättre. Det blev direkt en 3:e plats i Formel A vid Ale National i Bohus. I Tom Trana Trophy såg det ut att bli en 2:a plats när en kollision på sista varvet fördärvade den dagen. Under midsommarhelgen ställde Susanne, för första gången, upp i de öppna Norska ICA-mästerskapen. Tävlingen kördes i Stavanger och trots problem med framdäcken tog Susanne där en 4:e plats. Vid SM-tävlingarna i Bohus den 20-22 juli såg det länge ut att bli en ny SM-medalj. Susanne var tvåa på tidskörningen och höll den placeringen efter både föröksheat och förfinal. I finalen fick hon dock nöja sig med 4:e platsen. Närmast är siktet inställt på de Nordiska Mästerskapen i Klippan i mitten på augusti.

2002 - 4 segrar och en stark tredjeplats i internationella Viking Trophy
Susanne kör åter Birel/Parilla. Det verkar passa henne. Årets första 8 tävlingar gav 4 segrar! Grand Opening Linköping 20-21/4, Eka Cup, Bohus 28/4, Tom Trana Trophy 25/5 (ICA) och Formel A (26/5). Dessutom tredjeplats och bästa svensk i Viking Trophy! Det innebär bl.a. att Susanne är kvalificerad för EM-serien i Formel A till kommande år.

2003 -  Totalseger i Swedish Kart Cup
När Susanne kom till Uddevalla och årets första deltävling i Swedish Kart Cup hade hon inte suttit i en gokart sedan oktober. Trots det tog hon en tredjeplats i första finalen för Formel A. I andra finalen gick det ändå bättre. Susanne var uppe i ledning redan efter ett par varv. Även om Martin Svendsen och Linus Westman körde om henne ett flertal gånger kunde hon kontra och återta ledningen som hon höll in i mål. Prestationen blev inte sämre av att hon kör med en fjolårskart.

2004 - MacMinarelli
2004 hade Susanne egentligen slutat men några tävlingar med MacMinarelli för Robert Nilsson blev det ändå. Lite motorproblem och så hann vi väl inte riktigt med att utveckla karten som vi hade tänkt oss. Trevligt var det i alla fall att jobba med Robert.


2005 - Radical
År 2001 tävlade Susanne för Top Kart och Anders och Rebecka Gabrielsson. Det var ett jätteroligt år så när Anders och Rebecka nu tagit över Radical i Sverige ville vi gärna prova på det också. Tre tävlingar blev det. Det började med en godkänd 9:e plats i debuten på Knutstorp men sen blev det lite för mycket avåkningar på Karlskoga och Mantorp.   

2007 - Karting igen
Susanne provkörde sin 2002 Birel som stått i källaren några år och insåg att det här kan hon inte vara helt utan. Birels R-chassi passar Susanne som hansken och det visade hon när hon hoppade in i Rotax Max i Göteborgs Stora pris och i Sverigecupen i Linköping. I Göteborg var hela svenska eliten på plats, så när Susanne var trea på tidskörningen och direkt hängde med i täten i sin första karttävling på tre år och med en 5 år gammal kart så var det väl några av konkurrenterna som tyckte det var lite pinsamt! Att en krock fördärvade slutresultatet kunde vi ta med en klackspark den här gången.

2008 - 2:a i MKR Enköping
Några inhopp gav en 4:e plats i Tom Trana Trophy och  en 2:a plats i Enköpings MKR-tävling efter klassens suverän Micke Andersson.

2009 - Sport 2000
Två tävlingar har det blivit i år. Rotax Max vid MKR i Södertälje resulterade i en 8:e plats. Till Göteborgs Stora Pris lånade Susanne en Sport 2000 motor av Cecium AB i Katrineholm. Den fungerade utmärkt och efter kvalheat med trasigt reedblad körde hon upp sig från 16:e till 6:a i finalen.